Het begint lekker - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Cheng Long - WaarBenJij.nu Het begint lekker - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Cheng Long - WaarBenJij.nu

Het begint lekker

Door: Cheng Long

Blijf op de hoogte en volg Cheng

04 Oktober 2018 | Thailand, Bangkok

Harry.., Harry... jaaah Chantal wat tis ter nou weer? Was het verschil tussen een lijndienst en n charter? Jaah, weet ik dah, antwoordt Harry, kijk zelluf ff je ben tog niet van een tak gevallen...... Het blijkt nog niet zo makkelijk om een Thaise arrivalcard in te vullen, het tafereeltje wat zich 3 rijen voor mij afspeelt is aandoenlijk, ze slaan elkaar nog net niet het vliegtuig uit.

En dan bedoel ik het KLM vliegtuig helemaal gevuld met medelanders, joepie…de gebruikelijke arrogantie die sommige Nederlanders hebben maakt zich ook hier weer meester van het toestel…varierend van mensen die, voordat het vliegtuig ook maar in beweging is gekomen, al gaan zitten waar ze maar willen, zich helemaal instaleren om vervolgens 10 minuten later als de rechtmatige zitters (ik dus) hun plaats hebben bereikt, weer te worden weg gestuurd door de stewardess. Eer dat deze mensen hun spullen dan weer bij elkaar hebben en naar hun eigen plaats vertrekken zijn we weer 15 minuten en zonder enige vorm van schaamte sjokken ze weer naar hun eigen plekje.

Het plekje wat ze bezet hielden was natuurlijk een van de weinige plekken met beenruimte die iedereen graag wil hebben maar er niet voor wil betalen (us biene zunig) probleem voor deze mensen is dat ik er wel voor heb betaald.

Bij de KLM hebben ze namelijk nog niet de service die andere maatschappijen wel hebben Emirates, Ethihad en zelfs China airlines hebben gratis stoelen met been ruimte maar niet de KLM hoor die vragen zelfs belachelijk hoge prijzen tussen de 30 en 80 euro voor een beetje een stoel!!! En het leuk is dat tijdens de reis als er nog onverkochte stoelen zijn, iedereen die het vraagt aan het personeel er gewoon mag gaan zitten?? Die mensen kunnen er ook niets aan doen maar…... dames en heren bestuurders van onze nationale luchtvaartmaatschappij: WAAROM BETAAL IK DAN??? Jullie laten mij namelijk geen keuze want ik weet niet van te voren of er nog lege stoelen zullen zijn.

En ook een colbert ophangen is erg moeilijk tot niet mogelijk voor het cabine personeel en zo zijn er nog veel problemen die ik heb met deze maatschappij, die zal ik niet verder benoemen want ik blijf graag zo optimistisch mogelijk in mijn blogs soms lukt dat alleen niet, dus voor mij persoonlijk staat de K in KLM niet voor koninklijk.

Vlieg veilig en landt zacht

Paalam Cheng

Verslag uit: Thailand, Bangkok